វិធីសាស្រ្ដវិភាគបឋមរកសារធាតុហ័្វរម៉ុល (Formalin)

១. និយមន័យ Formalin គឺជាសូលុយស្យុងថ្លានៃហ្វ័រម៉ាល់ដេអ៉ីត និងមេតាណុល ហើយត្រូវបានគេប្រើប្រាស់ជាភ្នាក់ងារ រក្សាទុក សាច់អោយនៅស្រស់និងប្រើជាសារធាតុសម្លាប់មេរោគ។ សារធាតុនេះត្រូវបានគេហាមមិនឱ្យប្រើប្រាស់ក្នុងម្ហូបអាហារ ។ [...]

By |2024-03-29T11:14:44+00:00March 29, 2024|Blog|Comments Off on វិធីសាស្រ្ដវិភាគបឋមរកសារធាតុហ័្វរម៉ុល (Formalin)

តើអ្នកដឹងទេថាការធ្វើប្រតិកម្មរវាង កាល់ស្យូមកាបួ និងទឹក មានប្រយោជន៍អ្វីក្នុងជីវិតប្រចាំថ្ងៃ?

ប្រតិកម្ម រវាង កាល់ស្យូមកាបូ (ថ្មស្អុយ) ជាមួយទឹក ទទួលបាន កាល់ស្យូមអុីដ្រុកសុីត និង ឧស្ម័នអាសេទីឡែន ដែលមានសមីការ [...]

By |2024-03-22T10:58:03+00:00March 22, 2024|Blog|Comments Off on តើអ្នកដឹងទេថាការធ្វើប្រតិកម្មរវាង កាល់ស្យូមកាបួ និងទឹក មានប្រយោជន៍អ្វីក្នុងជីវិតប្រចាំថ្ងៃ?

មុខវិជ្ជាគ្រឹះទាំង ៥ នៃវិទ្យាសាស្ត្រអាហារ

អ្នកវិទ្យាសាស្ត្រផ្នែកចំណីអាហារដើរតួនាទីជាច្រើនក្នុងសេវាកម្ម និងផលិតផលម្ហូបអាហារ។ នេះជាមុខវិជ្ជាគ្រឹះទាំង ៥ នៃវិទ្យាសាស្ត្រអាហារ 1. មីក្រូជីវវិទ្យាអាហារ (Food Microbiology) ការសិក្សាអំពីអតិសុខុមប្រាណដែលមានអន្តរកម្មជាមួយអាហារដូចជាបាក់តេរី [...]

By |2024-03-15T15:20:50+00:00March 15, 2024|Blog|Comments Off on មុខវិជ្ជាគ្រឹះទាំង ៥ នៃវិទ្យាសាស្ត្រអាហារ

Title

Go to Top